Robotiikan ja konenäön ohjelmistot

 

Matrox Imaging Library ja Matrox Design Assistant

Matrox Imaging Library (MIL) konenäkökirjasto on kattava kokoelma ohjelmistotyökaluja konenäön, kuva-analyysin ja lääketieteellisen kuvantamisen sovellusten kehittämiseen. MIL sisältää työkaluja prosessin jokaiseen vaiheeseen sovelluksen toteutettavuudesta prototyyppien muodostamiseen, kehitykseen ja lopulta käyttöönottoon. MIL CoPilot -sovelluksen avulla tehdään konenäkömoduulien testaus, ohjelmistoprototyyppien teko ja sen avulla voidaan myös generoida ohjelmakoodia. MIL CoPilot sisältää myös työkalut uusien neuroverkkoluokittimien luomista, mallien opetusta ja testausta varten.

Matrox Design Assistant (DA) on laitteistoriippuimaton vuokaavio-ohjelmointialusta. DA on integroitu kehitysympäristö (IDE) Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmälle, jossa konenäkösovellukset luodaan rakentamalla intuitiivinen vuokaavio perinteisen ohjelmakoodin kirjoittamisen sijaan. Vuokaavion rakentamisen lisäksi IDE antaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella graafinen verkkopohjainen käyttöliittymä sovellusta varten. Matroxin konenäköprosessorit ja älykamerat ovat saatavana esiasennettuna Design Assistant -työkalun kanssa, jolloin helppokäyttöinen kehitystyökalu on valmiina konfiguroitavaksi erilaisiin konenäkötehtäviin.

Eye Vision Tools

EVT Eye Vision ohjelmistolla luodaan konenäköohjelmia graafisen käyttöliittymän kautta liittämällä toiminnallisia konfiguroitavia komentolohkoja peräkkäin. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, ja esimerkiksi toimivan 3D mittausohjelman luominen Eye Vision -ohjelmistolla vie vain murto-osan ajasta, joka tehtävän suorittamiseen tarvittaisiin perinteisillä ohjelmointimenetelmillä. Ohjelmistossa on laaja tuki eri valmistajien kameroihin ja sensoreihin, sekä eri tyyppisille prosessoreille. Edustamiamme Quelltech -3D laserskannereita voidaan käyttää yhdessä EVT ohjelmistokehitystyökalun kanssa.

 

Tutustu myös valmistajien sivuihin

Matrox Imaging

Eye Vision Technology – EVT

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

7 + 14 =