+358 20 198 6464 sales@cheos.fi

Tuotteet

TEOLLISUUDEN KUVANTAMINEN

Teollisuuden kuvantaminen pitää sisällään kaikki konenäköön tarvittavat komponentit ja ohjelmistot kuten erilaiset kamerat, valolähteet, linssit ja kehitysohjelmat. Lisäksi tähän kategoriaan luemme kuuluviksi 3D-kamerat, suurnopeuskamerat, röntgenkamerat ja lämpökamerat, joista räätälöimme tarvittaessa erilaisiin laadunvalvonta- ja mittaussovelluksiin suunniteltuja kokonaisuuksia sisältäen kameroiden lisäksi ohjelmistot, optiikat ja tarvikkeet.

3D kamerat ja ohjelmistot
3D skannerit
Konenäkökamerat
Koteloinnit
Kuvankaappauskortit
Lämpökamerat
Optiikka
Robotiikka ja konenäön ohjelmistot
Röntgenkamerat
Spektrikamerat
Suurnopeuskamerat
Suurnopeuskuvantamisen erikoisohjelmat kalibrointiin ja liikkeen seurantaan
Termografia
Termografian analyysiohjelmat
Tietokoneet ja I/O-kortit
Valonlähteet

 

MITTAUS ja ANALYYSI

Kamera- ja lasertekniikkaan perustuvia mittausjärjestelmiä teollisuudelle ja laboratorioihin.
Toimitamme vibrometrian ja pintaprofilometrian ratkaisuja, etäisyyden mittausta, tarkkuusinterferometreja sekä ohjelmistoja etäisyyden ja kappaleiden suoruuden mittaukseen.
Partikkelianalyysiin toimitamme puhdastilojen hiukkaslaskureita, mikrobikeräimiä ja tarvikkeita. Laboratorio- ja on-line käyttöön tarjoamme myös hiukkaskokoanalysaattoreita sekä ultraäänisonikaattoreita näytteiden valmistukseen.

MIKROSKOPIA ja TIETEELLINEN KUVANTAMINEN

Laboratorioiden perustyökaluihin kuuluvia valomikroskooppeja, valolähteitä, motorisointikomponentteja sekä mikroskooppikameroita ja tarvikkeita.
Tarjoamme myös laajempia erikoissovelluksiin tarkoitettuja tutkimuslaitteistoja, kuten mikroskooppisten piirteiden mittaukseen soveltuvia 3D-konfokaali- ja holografiamikroskooppeja. Tieteelliseen kuvantamiseen kuuluu mikrsoskopiaan ja spektroskopiaan sekä mikrotermografiaan soveltuvat jäähdytetyt erikoiskamerat. Tuotevalikoimaan kuuluu myös mikroskopian näytelasiskannerit, genetiikan kuvantamis- ja analyysiohjelmistot sekä DNA-koettimet.

FOTONIIKKA

Fotoniikan tutkimuskäyttöön ja spektroskopiaan soveltuvia komponentteja, mittareita ja tarvikkeita.
Laserdiagnostiikkaan tarjoamamme laitteet soveltuvat lasereiden tehon ja energian mittaamiseen sekä lasersäteen profiilin kuvantamiseen ja M2 mittaukseen. Vastaavia laitteita löytyy myös LED-valolähteiden diagnostiikkaan. Tähän ryhmään kuuluvat myös fotoniikan laboratorioiden spektrografit ja spektrografian ilmaisimet ja herkät kamerat, spektroskopiaohjelmistot. Lasersuojalasit, suojaverhot ja suojaikkunat.

PÄÄMIEHET

Andor Technology / Chroma Technology / Kinetic Systems / Laservision / Ophir PhotonicsPiezosystem Jena / Teem Photonics

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä tarjouspyyntö tai anna palautetta

9 + 5 =