3D kamerat, lasersensorit ja ohjelmistot

Linjaskannauskameratekniikkaan ja nopeaan 3D-stereolaskentaan perustuvat kamerat tuottavat samanaikaisesti 3D-dataa ja värikuvia.

Lasermittausanturit ja 2D-3D laserskannerit ovat kosketuksettomaan mittaukseen perustuvia tarkkuuslaitteita, jotka sopivat teollisuusautomaation ja edistyneen tutkimuksen mittaussovelluksiin.

Ohjelmistot viivakameroiden, 2D-matriisikameroiden, 3D-profiilien tai pistepilvien, termografian ja hyperspektrisovellusten kehittämiseen.

Konenäkökamerat

Korkean suorituskyvyn CCD- ja CMOS-matriisikamerat Gigabit Ethernet, Camera Link, USB 3.0 ja CoaXPress liitännöillä.

Nopeat korkearesoluutioiset viivakamerat, musta/valko-, väri- ja infrapuna (SWIR).

Älykamerat korkearesoluutioisilla sensoreilla ja tehostetulla prosessointiteholla, sekä perinteisten konenäkötehtävien että syväoppimiseen perustuvien sovellusten käsittelyyn.

Kuvankaappauskortit

Kattava valikoima kuvankaappauskortteja digitointiin yhdestä tai useammasta analogi- ja digitaalikuvalähteestä (CoaXPress®, Camera Link® ja GigE Vision®) sekä videolähteestä (SD, HD ja UHD).

Lämpökamerat ja termografia

Useita kymmeniä kameroita ja ratkaisuja eri sovelluksiin, kuten laadunvarmistus, ilmakuvaus, ennakoiva ylläpito, tarkkailu ja tutkimus sekä suurnopeuskuvantaminen ja mikrokuvaus. Kannettavat reaaliaikaiset lämpökamerat, laitteistot teollisuuteen ja laboratorioon, automaatiosovellukset ja valvontalaitteistot. 

Optiikka

Konenäkökameralinssit, telesentriset linssit ja makrolinssit.
Valitse sopivin linssi sovellukseesi. Lens selector-työkalu.

Robotiikan ja konenäön ohjelmistot

EVT Eye Vision ohjelmistolla luodaan konenäköohjelmia graafisen käyttöliittymän kautta liittämällä toiminnallisia konfiguroitavia komentolohkoja peräkkäin. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, ja esimerkiksi toimivan 3D mittausohjelman luominen Eye Vision -ohjelmistolla vie vain murto-osan ajasta, joka tehtävän suorittamiseen tarvittaisiin perinteisillä ohjelmointimenetelmillä. Ohjelmistossa on laaja tuki eri valmistajien kameroihin ja sensoreihin, sekä eri tyyppisille prosessoreille.

Matrox MIL konenäkökirjasto on kattava kokoelma ohjelmistotyökaluja konenäön, kuva-analyysin ja lääketieteellisen kuvantamisen sovellusten kehittämiseen. MIL sisältää työkaluja prosessin jokaiseen vaiheeseen sovelluksen toteutettavuudesta prototyyppien muodostamiseen, kehitykseen ja lopulta käyttöönottoon

Matrox Design Assistant (DA) on laitteistoriippuimaton vuokaavio-ohjelmointialusta. DA on integroitu kehitysympäristö (IDE) Microsoft® Windows® -käyttöjärjestelmälle, jossa visiosovellukset luodaan rakentamalla intuitiivinen vuokaavio perinteisen ohjelmakoodin kirjoittamisen sijaan. Vuokaavion rakentamisen lisäksi IDE antaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella graafinen verkkopohjainen käyttöliittymä sovellusta varten.

Eye Vision Technology – EVT / Matrox Imaging

Röntgenkamerat

Ennennäkemätöntä näkyväksi: Nyt värikuvia myös röntgenkameroilla!
Komposiittimateriaalien tarkastus, syöpätutkimukset, biomekaaniset komponentit, lääkkeiden testaus, geologia, taiteen todentaminen, röntgendiffraktio sovelluksissa, kuten metallurgia, mineralogia, jauheet, pigmentit, polymeerit, pintakerrosten ja materiaalin jännitysten kartoitus.

Advacam

Spektrikamerat

Yhdistelmä nopeaa ja spektristä värimittausta jokaiselle pikselille värimittauksen mahdollistamiseksi kaksiulotteisissa kohteissa, erityisesti tulostustarkastuksia varten.

Chromasens

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot ja Google Maps -kartat) ladataan sivulle

Suurnopeuskamerat

Materiaalien testaus, niiden fysikaalisten ja mekaanisten ominaisuuksien mittaus esimerkkeinä vetolujuustestaus ja pudotustestit. Liikkeessä olevien nesteiden, kaasujen ja plasman käyttäytymisen kuvantaminen. Ballistinen tutkimus esim ammuksen laukaisu, valokeilojen käyttäytyminen ja räjähdyssuojaus. Polttoprosessit. Autojen törmäystestit. Suunnittelu ja tuotekehitys. Lue lisää

Photron

Suurnopeuskuvantamisen ohjelmistot

Liikkeen seuranta ja tietojen analysointi.

TrackImage on tehokas videoanalyysiohjelmistotyökalu, jota käytetään monilla eri aloilla: ilmailu, avaruus, autoteollisuus, puolustus, energia, ergonomia, biologia, geologia, urheilu…

TrackReportia käytetään analysoimaan ja vertailemaan testejä ja simulaatioita monilla aloilla: autoteollisuus, ilmailu, avaruus, kosmetiikka, energia, puolustus…

FallSensor

Orme

Tietokoneet ja I/O-kortit

Konenäköprosessorit ja I/O -kortit kuvien analysointiin, konenäköön, lääketieteelliseen kuvantamiseen ja videovalvontaan, myös laskennallisesti vaativiin teollisiin kuvankäsittelyohjelmiin.

Matrox Imaging

Valonlähteet

LED valaisimet konenäköön.

Advanced Illumination Chromasens 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME

Business Park Sinihelmi
Sinimäentie 8 B, 02630 Espoo
+358 20 198 6464
sales@cheos.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

14 + 7 =